Distributør av anerkjente SANY GRAVEMASKINER

Distributør av SANY GRAVEMASKINER Sany er et anerkjent, fremtidsrettet selskap I tråd med Industry 4.0 er SANY forpliktet til å utvikle intelligent produksjon som bruker internett i hele produksjonsprosessen Sany Europe er en del av Sany Group som tilbyr et bredt spekter av gravemaskiner Hver modell er spesielt utviklet for det europeiske markedet og kjennetegnes av effektiv, pålitelig ytelse og selskapet er tildelt priser i anerkjennelse av SANY`s svært innovative hydrauliske gravemaskiner

Sany er et anerkjent, fremtidsrettet selskap

I tråd med Industry 4.0 er SANY forpliktet til å utvikle intelligent produksjon som bruker internett i hele produksjonsprosessen

Sany Europe er en del av Sany Group som tilbyr et bredt spekter av gravemaskiner

Hver modell er spesielt utviklet for det europeiske markedet og kjennetegnes av effektiv, pålitelig ytelse og selskapet er tildelt priser i anerkjennelse av SANY`s svært innovative hydrauliske gravemaskiner

I mer enn 30 år med innovasjon har SANY blitt en av de største produsentene av anleggsmaskiner i verden

Sany har fokus på å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, brukervennlighet og komfort

I løpet av de siste tiårene har Sany utvidet virksomheten til et bredt spekter av anleggs – og gruveutstyr, havnemaskiner, maskiner til oljeboring og fornybare vindkraftanlegg

Samarbeid med en rekke anerkjente underleverandører  gjør at alle gravemaskiner kan leveres ferdig med ekstrautstyr. Vi har også mulighet for å levere gravemaskinene ferdig med farge og logo tilpasset kundenes ønsker.

Klikk deg gjerne inn på linkene under for mer informasjon om Sany Gravemaskiner eller ta kontakt med oss

Kontaktinformasjon

Sany Global

Sany Gravemaskiner