TRANSPORT

Parts AS er leverandør av filter til transportbransjen lokalt og i hele Norge.

Vi leverer til veitransport, sjøfrakt og lufthavn.

Våre kunder er både statlig selskap og små og store bedrifter. Bygging og vedlikehold av infrastrukturen krever store ressurser, og er sentral for blant annet produksjon og transport av varer og tjenester.

Vi har stort fokus på raske leveringer og konkurransedyktige priser!

filter til landtransport – Sjøfrakt – Lufthavn

Vi samarbeider og er filterleverandør til små og store transportselskap i Norge, og har gjennom mange år forsynt trofaste transportkunder med filter og filterpakker til ulike kjøretøy.

Våre kunder har faste oppdrag over hele Norge og i Europa, og er heldt avhengig av at bilparken fungerer slik den skal for å unngå unødvendig nedetid.

Kjente varemerker

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Fleetguard – Filtration Group (tidligere Mahle)                   Argo-Hytos -Bosch Rexroth -Parker -MP Filtri – RMF og MANN FILTER.

Vi har i samarbeid med vår filterleverandør Lekang Filter AS et effektivt webbasert verktøy som holder orden på maskinparken til våre kunder.

Filter
Filter

Landtransport

Filter

Sjøfrakt

Lufthavn

Transportbedrifter som leverer trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har lansert kvalitetsprogrammet Fair Transport for å fremheve transportbedrifter som leverer trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport. 

Fair Transport sjåfører har fokus på miljøvennlig kjøring og jobber aktivt for å redusere drivstoffforbruket, og det kreves kunnskap og planlegging i transportjenester for langsikte bærekraftige transporttjenester.

Kjølevæske
Fleetcool OAT kjølevæske

Fleetcool OAT(EG) Kjølevæske

Vi gjør det enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke på alle kjøretøy, og hjelper deg med å lage filterliste over maskinparken.

kjente varemerker

 

filter
Filter
Filter
Filter
Filter
Filter
Filter

OLJE OG SMØRING TIL ANLEGGSMASKINER OG MOTORER

Mobil Delvac ™ Motoroljer

Kraftige motoroljer for dagens moderne motorer.  Designet for bruk i kommersielle kjøretøy med stor, middels og lett kapasitet. De bidrar til å øke motorens levetid og vedlikeholdsintervaller.

Olje og Smøring
HVA ER SYNTETISK OLJE?
Mobil
olje og smøring

Vi fører også et bredt utvalg av deler og utstyr, glass og filter til gravemaskiner og motorer. Gå direkte til