TRANSPORT

Parts AS er leverandør av filter til transportbransjen lokalt og i hele Norge.

Vi leverer til veitransport, sjøfrakt, lufthavner og havne, kaianlegg.

Våre kunder er både statlig selskap og små og store bedrifter. Bygging og vedlikehold av infrastrukturen krever store ressurser, og er sentral for blant annet produksjon og transport av varer og tjenester.

Vi har stort fokus på raske leveringer og konkurransedyktige priser!

filter til landtransport – Sjøfrakt – Lufthavner – havner  og kaianlegg

Vi samarbeider og er filterleverandør til små og store transportselskap, kommunale foretak i Norge, og har gjennom mange år forsynt trofaste transportkunder med filter og filterpakker til ulike kjøretøy.

Våre kunder har faste oppdrag over hele Norge og i Europa, og er heldt avhengig av at bilparken fungerer slik den skal for å unngå unødvendig nedetid.

Kjente varemerker

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Fleetguard – Filtration Group (tidligere Mahle)                   Argo-Hytos -Bosch Rexroth -Parker -MP Filtri – RMF og MANN FILTER.

Vi har i samarbeid med vår filterleverandør Lekang Filter AS et effektivt webbasert verktøy som holder orden på maskinparken til våre kunder.

Filter
Filter

Landtransport

Filter

Sjøtransport

Lufthavn

Transportbedrifter som leverer trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har lansert kvalitetsprogrammet Fair Transport for å fremheve transportbedrifter som leverer trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport. 

Fair Transport sjåfører har fokus på miljøvennlig kjøring og jobber aktivt for å redusere drivstoffforbruket, og det kreves kunnskap og planlegging i transportjenester for langsikte bærekraftige transporttjenester.

Ny handlingsplan: Anleggsplasser i transportsektoren skal bli fossilfrie

Transportinfrastrukturen skal i fremtiden bygges mest mulig fossilfritt.

Vi må bygge veier, tunneler, baner, havner og lufthavner på en klimavennlig måte i hht. Samferdselsdepartementets handlingsplan  for fossile anleggsplasser innen transportsektoren

Handlingsplanen legges frem i forbindelse med regjeringens klimaplan for 2021-2030.

Planen er i stor grad utarbeidet på bakgrunn av en grunnlagsrapport utarbeidet av Statens vegvesen, Jernbanedirektoratet, Nye Veier AS, Avinor og Kystverket, samt direktoratsrapporten Klimakur 2030

Hva er så en fossilfri anleggsplass i transportsektoren?

Med anleggsplass i transportsektoren menes i handlingsplanen utbygging av infrastruktur eller større vedlikehold av vei, bane, havn, farled og lufthavn der det opprettes anleggsplasser

En fossilfri anleggsplass erstatter bruk av fossile brensler (hovedsaklig diesel) med fossilfrie løsninger. En fossilfri anleggsplass kan i tillegg til batterielektriske maskiner (elektriske maskiner koblet direkte til elektrisitetsforsyningsnettet eller hydrogendrevne maskiner) også bruke biobasert brensel, herunder pellets, biodiesel og biogass. Drivstoffproduksjon,maskinproduksjon, maskinvedlikehold etc. er ikke omfattet av begrepetfossilfri anleggsplass

Klikk deg inn på linken under for mer informasjon

Handlingsplan for fossilfrie anleggsplasser innen transportsektoren

En type kjølevæske til hele maskinparken

Fleetguard kjølevæsker har markedets beste garanti. Fleetcool OAT har alle produsentgodkjenninger
Fleetcool OAT kjølevæske

Fleetcool OAT(EG) Kjølevæske

Vi gjør det enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke på alle kjøretøy, og hjelper deg med å lage filterliste over maskinparken.

kjente varemerker

 

filter
Fleetguard Filter til anleggsmaskiner og motorer
Argo Hytos - Filter til anleggsmaskiner og motorer
Bosch Rexroth Filter til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsent av filter.
Filtration Group -Filter til anleggsmaskinern og motorer fra verdensledende produsent av filter.
MANN FILTER til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsent av filter.
MP Filtri - ledende produsenter av hydrauliske filtreringsløsninger, kraftoverføringskomponenter og forurensningsovervåkingssystemer i et bredt spekter av bransjer.
Parker - Filter til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsenter av anleggsmaskiner og motorer.
Lekang Filter -Filter til anleggsmaskiner og motorer.
Racor Filter - Filter til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsent av anleggsmaskiner.
RMF Filter - Filter til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsent av filter.
Separ Filter - Filter til anleggsmaskiner og motorer fra verdensledende produsent av filter. Leverer tl et bredt spekter av bransjer.

OLJE OG SMØRING TIL ANLEGGSMASKINER OG MOTORER

Mobil Delvac ™ Motoroljer

Kraftige motoroljer for dagens moderne motorer.  Designet for bruk i kommersielle kjøretøy med stor, middels og lett kapasitet. De bidrar til å øke motorens levetid og vedlikeholdsintervaller.

Olje og Smøring
HVA ER SYNTETISK OLJE?
Mobil™ Motoroljer - Enten du trenger en syntetisk eller syntetisk blandingsolje til bilen eller lastebilen din – eller til og med motorsykkel- eller racingoljer – kan riktig olje hjelpe deg med å få mest mulig ut av kjøretøyet
olje og smøring

Vi fører også et bredt utvalg av deler og utstyr, glass og filter til gravemaskiner og motorer. Gå direkte til