Vi hjelper deg.

Hardangerveien 72,5224,Nesttun, Bergen

Parts AS Kontaktinformasjon

 

Ring oss

Tlf. 53500150 / 400 97 100

Mandag-Fredag: 08-16
Lørdag og Søndag: Stengt

Send oss e-post

Deler thor@parts.no 
Filter filter@parts.no 

Fakturakopi thor@parts.no 

 

Følg oss på sosiale medier!

Har du en forespørsel på våre produkter kan du gjerne bruke kontaktskjema som vises på denne siden.

Våre bransjer

Hardangerveien 72,5224 NESTTUN Bergen

Tlf. 53500150 / 400 97 100
Valg 1 Deler
53500150 thor@parts.no 
Valg 2 Filter 53500150 filter@parts.no

53 50 01 50

Filter                                filter@parts.no

Deler Utstyr Maskiner thor@parts.no

 

 

 

Filter

Takket være våre trofaste kunder gjennom mange år og gode samarbeidspartnere er vi stolt av å være en del av mange prosjekter rundt omkring i Norge.

 • Representerer de største filterprodusentene på markedet
 • Kjente varemerker 

Fleetguard – Filtration Group (tidligere Mahle) – Argo-Hytos – Lekang Filter – Bosch Rexroth – Parker – MP Filtri – RMF – Separ Filter – Volvo Donalson – Hifi – Filterun – MANN FILTER

 

Glass

 • En av Norges største leverandør av glass til anleggsmaskiner
 • Leverer glass til kjente varemerker 

Airman – Case – Catepillar – Doosan – JCB – Hitachi Hyundai – Kato – Kobelco – Komatsu – Kubota – Sany – Takeutchi – Volvo

 

 

 

våre bransjer 

Fyll ut skjema under og du vil høre fra oss!

  Åndingsfilter for innluft på hydraulikktanker. 70-80 % av all fukt i hydraulikksystemer og girkasser kommer inn med luftstrømmen. Derfor er det viktig å ha et åndingsfilter (pustefilter) som fjerner både fukt og partikler.
  Filter
  Stort lager av herdet og laminert glass til anleggsmaskiner.
  Glass

   

  Om oss

  Parts AS har røtter tilbake til 2004, og er i dag en av Norges største leverandør av glass til anleggsmaskiner.

  Vårt lokale er i Bergen, Hardangerveien 72, Nr. 8, 5224 NESTTUN.

  Filter til Anleggsmaskiner og Motorer. Representerer de største filterprodusentene på markedet.

  Samarbeid med våre kunder strekker seg fra Statlige – Kommunale og lokale bedrifter i Bergen, Vestland til landsdekkende bedrifter over hele Norge.

   

  Våre bransjer:

  Entreprenør – Bygg og Anlegg – Marine og Havbruk  – Transport(land, luft, sjø) – Landbruk og Skogsdrift – Olje og Gass – Telekommunikasjon – Elkraft og Elektronikk – Service og Vedlikehold – Marina og Fritidsbåt – Kraftproduksjon – Industri og Produksjon.

  Distrikt og byer er i endring. Nye, spennende byggeprosjekter planlegges. Vi ønsker å være tilstede der det skjer for våre kunder, og har gjennom mange år levert kvalitets deler og utstyr til de fleste kjente maskinmerker enten det gjelder til anleggsmaskiner eller motorer.

  Samarbeid med nasjonale og internasjonale produsenter gjør at vi kan yte faglig kompetanse, og har opparbeidet oss lang og god erfaring med våre kunders selskaper og bransjer.

  Vi har stort fokus på raske leveringer og konkurransedyktige vilkår til våre kunder, og har avtale med dyktige servicemekanikere med lang yrkeserfaring, som utfører service på de fleste maskiner.

  Gjennom gode kontakter i Norge og over hele verden gjør vi det mulig å kunne yte den beste service overfor våre kunder. Deler, utstyr, glass eller filter du trenger er som regel ikke langt unna hvis du velger Parts AS som din leverandør og samarbeidspartner.

  Parts AS har vokst til å bli en av Norges største leverandør av glass til anleggsmaskiner til gode priser, rask levering og god service.

  Vi leverer glass til kjente varemerker som:

  Airman – Case – Caterpillar – Doosan –  Hitachi – Hyundai – JCB – Kato – Kobelco Komatsu – Kubota – Takeutchi – Volvo 

  Vi tilbyr og har et stort lager på filter av kjente varemerker og høy kvalitet Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som:

  Fleetguard -Filtration Group (tidligere Mahle) – Argo-Hytos – Bosch Rexroth – Parker – MP Filtri – RMF – MANN FILTER – Volvo – Donalson – Hifi – Filtersun – Interfil

  VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL!