Norsk sjømatnæring er best i klassen på mange områder.

Gjennom flere tiår har norsk sjømatbransje vært i front når det gjelder satsing på teknologiutvikling, forskning, innovasjon og bærekraftig forvaltning.

Daglig får vi forespørsler på filternummer og komplette filterpakker. Vi har fokus på rask respons, riktig filter og rett levering. Vi har stort lager av filtervarianter av høy kvalitet, og har gjennom mange år forsynt trofaste rederikunder med filterpakker til ulike typer fartøy

Filter

TETTE FILTER

Tette dieselfilter er en av de vanligste årsakene til driftsstans. Som en ekstra sikkerhet kan du montere diesel forfilter fra Separ med vannutskiller. Med en duplex variant kan du bytte filter under drift. 

ZINKANODER TIL FRITIDSBÅT

Båten utsettes for stor korreksjonsrisiko. Tæring kan bli svært kostbart. Lekkestrømmen finner mange veier i det fuktige miljøet som båtens installasjoner befinner seg i. Zinkakodene gir katodisk beskyttelse.

REPRESENTERER DE STØRSTe FILTERPRODUSENTENE 

Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER.

Bærekraftig havbruk

Norsk havbruk er en av Norges mest internasjonale næringer, samtidig som produksjonen er lokalt forankret. Samtidig er havbruksnæringen utpekt som nasjonalt satningsområde i Norge.

Vi er stolt av våre kunder som har Global G.A.P. (Good Agricultural Practices)-sertifisering eller har som mål å få sertifiseringa

Vi er stolt av våre kunder som følger bærekraftstrategien i samsvar med FN`s bærekraftmål og invisterer i teknologi ig innovsjon som bidrar til bærekraftig drift

 

 

kyst – og havfiske

Norge har en lang kystlinje og vi er glad for å kunne vere filterleverandør til kunder over hele Norge. Fremtiden er kanskje fjern for mange. Vi er også glad for å kunne samarbeide med engasjerte kunder som tenker fremtidsrettet, bærekraftig fiskerinæring og miljø

Filter

 

KJENTE VAREMERKER – TRYGG HANDEL

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Lekang filter, Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER.

Vi har i samarbeid med vår filterleverandør Lekang Filter AS et effektivt webbasert verktøy som holder orden på maskinparken til våre kunder.

Filter
Filter
Filter
Filter
Filter
Filter