FILTER TIL Marine HAVBRUK KYSTFISKE

Oppdrett og skipsfart vil være helt avgjørende for kystnasjonen Norge også i fremtiden. Vi samarbeider og er leverandør av filter til små og store selskaper i og rundt marine, havbruk og kystfiske. Vi er stolt av våre kunder som tester og forsker på ny teknologi, og har stort fokus på miljøforvaltning og innovasjon. 

Daglig får vi forespørsler på filternummer og komplette filterpakker. Vi har fokus på rask respons, riktig filter og rett levering. Vi har stort lager av filtervarianter av høy kvalitet, og har gjennom mange år forsynt trofaste rederikunder med filterpakker til ulike typer fartøy

Zinkanoder til fritidsbåt

Båten utsettes for stor korreksjonsrisiko. Tæring kan bli svært kostbart. Lekkestrømmen finner mange veier i det fuktige miljøet som båtens installasjoner befinner seg i. Zinkakodene gir katodisk beskyttelse.

Kontakt oss
representerer de største filterprodusentene 

Tette dieselfilter er en av de vanligste årsaken til driftsstans. Partikler fra dieseltanken kommer i bevegelse og blir sugd inn i dieselfilteret. Vi anbefaler å alltid ha ekstra drivstoff filter liggende i fartøyet

Vi leverer til oppdrettsflåter, fiskebåter, brønnbåter, produksjonsanlegg og ulike arbeidsfartøy.

 

 

 

kyst – og havfiske

Norge har en lang kystlinje og vi er glad for å kunne vere filterleverandør til kunder over hele Norge. Vi er stolt av våre kunder som er opptatt av bærekraftig fiskerinæring og miljø, og som jobber i samsvar med FNs mål for bærekraftige utviklingsmål(SDGs)

 

KJENTE VAREMERKER – TRYGG HANDEL

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Lekang filter, Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER.

Vi har i samarbeid med vår filterleverandør Lekang Filter AS et effektivt webbasert verktøy som holder orden på maskinparken til våre kunder.