VI HAR BRANSJEKUNNSKAP

Parts AS har levert deler og utstyr til de fleste kjente maskinmerker enten det gjelder gravemaskiner, hjulgravere, hjullastere, dozere og dumpere gjennom mange år.

Samarbeid med nasjonale og internasjonale produsenter gjør at vi kan yte faglig kompetanse. Vi har opparbeidet oss lang og god erfaring med våre kunders selskaper og bransjer. Vi har stort fokus på raske leveringer og konkurransedyktige priser til våre kunder.

Våre kunder er maskineiere innen Bygg og anlegg – Entreprenør – Industri og Produksjon – Landbruk og Skogsdrift – Maria og FritidsbåtMarine og Havbruk  – Olje og Gass – Service og Vedlikehold – Telekommunikasjon, Elkraft og Elektronikk – Transport

Vi tilbyr og har et stort lager på filter av høy kvalitet. Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Lekang filter, Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER.  Vi har i samarbeid med vår filterleverandør et effektivt webbasert verktøy som holder orden på maskinparken til våre kunder https://lekangfilter.no/#velkommen-til-lekang-filter

 

Bygg og anlegg

Samarbeid med nasjonale og internasjonale produsenter gjør at vi kan yte faglig kompetanse, og har opparbeidet oss lang og god erfaring med våre kunder innen bygg og anlegg.

 

Entreprenør

Vi samarbeider med entreprenører over hele Norge. 

Vår policy å være en trygg og stabil samarbeidspartner. 

 

Marine/havbruk

Gjennom mange år har vi levert filterpakker og utstyr til våre rederi – og fiskeoppdrettskunder.

Vi har fokus på raske leveringer og kvalitet på det vi leverer.  

 

 

Transport

Våre kunder har store maskinparker med kjøretøy som er heldt avhengige av rett filter til rett tid for å holde produksjonen gående. 

 

 

 

Landbruk og Skogsdrift

Det jobbes for et bærekraftig jordbruk som har som mål å gi gode løsninger for både bonden og samfunnet.

Vi leverer et bredt spekter av filter og olje til landbruksmaskiner som sikrer optimal produktivitet, og leverer over hele landet.

 

 

 

Olje og gass

Vår samarbeidspartner har lang erfaring med vel utprøvde filterløsninger for olje – og gassindustrien, og samarbeider med anerkjente filterprodusenter i Europa.

 

 

Industri og Produksjon

Vi leverer filter til en rekke industribedrifter. Norsk industri blir stadig mer automatisert. Vi tilbyr filter av høy kvalitet og korrekt filtreringsløsninger som tillater produksjonen å kjøre i henhold til planen, samtidig som vedlikeholdskostnadene holdes nede.

 

 

Marina og Fritidsbåt

Vi ønsker også at alle skal ferdes trygt på sjø og vann. Vårt tips er at du skifter filter på båtmotoren hver vår for å unngå motorstopp på sjøen i løpet av sommeren.

 

Telekommunikasjon Elkraft og Elektronikk

Vi ønsker sammen med våre kunder å være en del av det spennende markedet for energi og elektronikk som tilpasses store endringer og klimavennlig kraftsystem. Vi leverer filter til ledende aktører innen teletekniske infrastrukturtjenester, El-kraft og elektro.

 

 

Service og Vedlikehold

Vårt samarbeid med verksteder og serviceteknikkere strekker seg fra lokale bedrifter i Bergen til landsdekkende bedrifter på service og reperasjoner av kjøretøy og motorer. Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker

                                                                                                                          Kraftproduksjon

Filter til små og store kraftverk i Norge                Selv om vindkraftenhar hatt en betydelig              vekst i de siste årene er det fortsatt vannkraft som er dominerende i det norske kraftsystemet