Det er utfordrende tider i anleggsbransjen. Hos entreprenørene er det pålagt karantene og strenge føringer mot å være i kontakt med andre mennesker.

Vi ønsker å være en trygg og solid samarbeidspartner for både våre kunder og forretingspartnere slik at vi sammen sikrer at vi overholder gjeldende anbefalninger fra helsemyndigheter og holder samfunnet i gang.

 

             MASKINPARKEN

 

Gravemaskin

Effektiv drift krever god kontroll og vedlikehold av maskinparken for å overholde miljøkrav og unngå kostbar nedetid.

Moderne og oppdaterte maskinparker er av stor betydning for bedriften og ansatte. For deg som maskineier kan vi kartlegge filter på dine maskiner og lage maskinlister.

Du får full oversikt over ditt filterbehov, og enklere lagerstyring.

BELTER OG UNDERSTELL

https://parts.no/produkter/deler/

Kvalitet er viktig for tilgjengelig driftstid og ytelse. Brukes beltene riktig varer de lengst mulig. Ta forhåndsregler med sjekkpunkter vil du unngå unødvendig nedetid, driftsstans og merkostnader. Utfør periodiske vedlikehold og reperasjoner til rett tid.

Belter og understell til gravemaskiner

DELER OG UTSTYR

Volvo – Hitachi – Caterpillar – Kobelco – Kato – Hyundai – Doosan Komatsu – Kubota -Takeutchi – Airman – Case – JCB – Libherr  Yanmar

Twinca Elektriske Dumpere

Klimautslippet fra bygg – og anleggsprosjekter knytter seg både til aktivitetene på byggeplassen og produksjon og transport av materialene som benyttes.

Twinca Elektriske dumpere bidrar til et godt arbeidsmiljø og reduserer risikoen for arbeidsskader, da maskinen minimerer behovet for bruk av fysisk krefter

Vi gjør det også enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke til hele maskinparken LES MER

Kjølevæske

Glass til anleggsmaskiner

Vi er en av Norges største leverandør av glass til anleggsmaskiner til gode priser, rask levering og god service. Vi leverer glass til kjente varemerker som Volvo, Hitachi, Catepillar, Kobelco, Kato, Hyundai, Doosan, Komatsu, Kubota, Takeutchi, Airman, Case og JBC.

Takket være våre trofaste kunder gjennom mange år og gode samarbeidspartnere er vi stolt av å være en del av mange prosjekter rundt om kring i Norge.

Anleggsmaskiner

Distrikt og byer er i endring. Nye, spennende byggeprosjekter planlegges. Vi ønsker å være tilstede der det skjer for våre kunder. 

OLJE OG SMØRING

Vi har et stort lager på filter av høy kvalitet og representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker : Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER

Olje og smøring

Fleetcool OAT kjølevæske

Mobil Delvac oppfyller kravene fra dagens produsenter av originalutstyr (OEM) og fagpersoner tilknyttet yrkeskjøretøy, og er førstevalget til flere av verdens ledende og største produsenter av store lastebilmotorer, både til fabrikk- og servicepåfylling

KJØLEVÆSKE

FILTER

Fleetcool OAT kjølevæske på alle kjøretøy – Enkelt! Oppfyller de internasjonale kvalitetskravene. Nye motorer må i dag ha organisk kjølevæske. Fleetcool OAT kjølevæske fra Fleetguard er en organisk EG (etylenglykol) som du trygt kan bruke til hele maskinparken

FILTER