FILTER 

service og vedlikehold

Vi leverer filter til verksteder og serviceteknikkere med lang bransjeerfaring og kunnskap. Vårt samarbeid strekker seg fra lokale bedrifter til landsdekkende bedrifter på service og reperasjoner av kjøretøy og motorer. 

kjente varemerker – trygg handel!

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet og leverer kjente varemerker som Lekang filter, Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER.

Filter
Filter
Filter
Filter
Filter

Ettermarkedet for biler gjennomgår dramatiske endringer i takt med den teknologiske innovasjonen og økende kundeforventninger. Disse endringene har forvandlet måten forbrukere, lastebil- og varebilsjåfører, verkstedeier og leverandører ser på kjøretøy, pågående vedlikehold og måten forretninger gjennomføres.

Endringer påvirker også mekanikere fordi kunder forventer raskere service. Det er også økt press på å levere overordnet kvalitet. 

Mobil™ er et av de mest kjente og tiltrodde smøremiddelmerkene i verden. Mobil™tilbyr  en helhetlig løsning for personlige og kommersielle kjøretøy med  Mobil 1™, Mobil Super™ og Mobil Delvac™. 

Les mer!
Mobil Delvac
Les mer!
Les mer!