Sany har bygget om Sany SY500H for å dekke behovene til Holzkontor Preussess`s tregjennvinningsanlegg. Treforedlingsanlegget til Holzkontor Preussen GmbH er et av de største avfallshåndteringsselskaper i Berlin på vedgjenvinning.

 

Sany har bygget om Sany SY500H Gravemaskin (52,5 Tonn) for å dekke behovene til Holzkontor Preussess Tregjennvinningsanlegg

Noen av nøkkelordene til lønnsomhet i maskinparker er effektivitet og kvalitet!

Den store Cummings-motoren til Sany SY500H gravemaskin med bærekraftig Stage V motor leverer den nødvendige kraften til enhver tid.

Enten den brukes til utvinning i et stein- eller grusbrudd er maskinen etterspurt der store mengder materiale må flyttes. 

Den forsterkede førerhusstrukturen i henhold til ROPS/FOPS-spesifikasjonene sikrer et trygt arbeidsmiljø for maskinføreren.

Dette innebærer at gravemaskinen er ustyrt med sikkerhetsbestemmelser designet med tanke på sikkerhet:

Roll-Over Protective Structures (ROPS– Veltebeskyttelse(rundvelt)

Falling-Object Protective Structures (FOPS) – Beskyttelsestak

 

Treforedlingsanlegget til Holzkontor Preussen GmbH er et av de største avfallshåndteringsselskaper i Berlin på tregjenvinning

 

 

Basert på den lille Sophienwerder-halvøya i det vestlige Berlin har dette prosessanlegget for gjenvunnet trevirke en av de høyeste kapasitetene over hele Tyskland, og behandler 315 000 tonn tre årlig. 

I dag drives det vedfyrte kraftvarmeanlegget av selskapet Innogy , et datterselskap av RWE(energiselskap) og treforedlingsanlegget av Holzkontor Preussen, et datterselskap av UAI GmbH med eneaksjonær Michael Klotz. 

Herfra forsynes blant annet en E.ON termisk kraftstasjon med flis. 

E.ON er Tysklands største investor i fornybar energi, og har brukt store midler på vind, sol og lagring. 

Innogy ble etablert i april 2016, da deler av det tyske energiselskapet  RWE ble skilt ut til et separat selskap, inkludert strømnettet og infrastrukturen, handelsvirksomheten og fornybarvirksomheten. 

 

RWE samarbeidet mellom Equinor og Hydro utgjør en sterk kombinasjon av erfaring og ekspertise innen utbygging av havvind, innsikt i energimarkedet og gjennomføring av store industriprosjekter. 

Med 120 års suksesshistorie har RWE blitt en ledende aktør på markedet av fornybar energi over hele verden.

Selskapet invisterer 5 milliarder euro netto i fornybar innen 2022, og går inn i hydrogenteknologien i full fart.

Når det gjelder innovasjon og teknologi er RWS`s mål å forme fremtidens energi i Europa.

Transportmessig er de to selskapene Innogy og Holzkontor Preussen hovedsakelig forbundet via vannveiene i Berlin.

Her kjører push-lektere mellom distriktene Rudow og Spandau og transporterer mer enn 50 % av veden som kreves for produksjon av varme og elektrisitet. 

I følge avfallsforordningen deles trevirke inn i fire treavfallskategorier avhengig av forurensning. En ombygd SANY SY500H beltegraver har stått for rask og effektiv lasting fra sommeren 2021. 

 

Både prosessanlegget og E.ON termiske kraftstasjon er direkte koblet til en farbar vannvei. Dette gjør at store mengder ved kan transporteres med skyvelektere i skytteltrafikk

Hjullasterne som har vært brukt er ikke ideelt egnet for lasting på et skip.

Holzkontor Preussen var derfor på utkikk etter en løsning for å laste store mengdene av materiale trygt og effektivt. Løsningen ble funnet i den store SANY gravemaskinporteføljen.

Den 52,5 tonns tunge SANY SY500H gravemaskin ble det utviklet i samarbeid med SANY-partneren BSS Heavy Machinery GmbH. 

Den nye maskinen skulle stå for rask lasting av stort volum flis på fartøyer som står vedsiden og komprimerer denne lasten. 

To av de viktigste kravene ved lasting av skip med bulkgods er den store mengden som skal flyttes og den store bredden på området som skal lastes.

Treflisen må fordeles raskt og jevnt, og også komprimeres over hele lasteområdet. For dette formålet ble Sany SY500H konvertert til bruk med ansiktsskavl og en spade av lett materiale med en kapasitet på 17,5 cbm ble lagt til. Bommen og stokken ble forlenget for å oppnå ønsket rekkevidde på 12 meter.

For å sikre stabilitet med denne rekkevidden og nyttelasten ble også bakvekten økt. Dette resulterte også i en vektøkning på maskinen til totalt rundt 60 tonn. 

Prosjektet med det Berlin-baserte resirkuleringsanlegget viser nok en gang styrken til SANY Europe. 

Maskinen imponerer med sin høye kvalitet, bruken av høykvalitets merkede komponenter og konkurransedyktige avtaler. 

SANY Europe blir stadig viktigere i den europeiske anleggsmaskinsektoren.

 

 

SANY - Bransjeledende, global produsent av anleggs- og gruveutstyr, havnemaskiner, oljebormaskiner og fornybare vindkraftanlegg over hele verden.

Sany Global og Sany Europe

Sany Gravemaskiner- Forstå de nye europeiske "Trinn V" Utslippskravene. SANY omfavner ny teknologi for større effektivitet og økt bærekraftig ytelse. Arbeidet med å legge til en ny elektrisk produktportefølje får SANY til å skille seg ut i dagens digitale verden og er også en del av bærekraftige løsninger.
Sany Gravemaskiner - Redusert utslipp fra anleggsmaskiner m/ «Stage V»