SANY SY500H 50 Tonn Gravemaskin. Designet for maksimal produktivitet og kontinuerlig bruk. På grunn av den robuste utformingen av maskinen og det spesielle, utvidbare understellet til maskinen er maskinen meget stabil.

Sany 2021-  Nr.1 i antal solgte gravemaskiner på det globale markedet

Sany ble i 2021 Nr.1 på listen over antal solgte gravemaskiner fra ledende produsenter på det globale markedet, og overskred grensen med 100.000.

I 2020 toppet SANY den globale listen for første gang. Året etter var SANY igjen på toppen av listen.

 

Bak salgsvolumet ligger Sany`s store innsats for å fremme og ta ledelsen i å oppnå de tre vellykkede strategiene

  • Effektivisering
  • Smart produksjon
  • Digitalisering

Selskapet jobber for å innovere nye produkter, være fremtidsrettet, og for å lede an anleggsmaskin industrien globalt.

I 2020 signerte SANY og CATL en strategisk partnerskapsavtale for å samarbeide  innen ny energi, med sikte på å fremme utviklingen av elektrifisering i anleggsmaskin industrien , og ta den til nye nivåer .

CATL (Contemporary Amperex Technology Co., Ltd.) er et selskap som spesialiserer seg på å utvikle innovative nye energiteknologier i Kina, som leverer  løsninger og tjenester for nye energiapplikasjoner over hele verden.

Selskapene skal jobbe for fremtidsrettet utvikling av nye energiprodukter innen betong- og gruvemaskineri, kraner, havne – og gravemaskiner, samt tunge lastebiler.

Den generelle trenden med elektrifisering i industrien av anleggsutstyr blir utløst av de økende kravene til teknologier, samt de stadig strengere utslippsbestemmelsene.

 

Sany`s fremgang innen digital – og elektrisk transformasjon

 

Sany Gravemaskiner- Forstå de nye europeiske "Trinn V" Utslippskravene. SANY omfavner ny teknologi for større effektivitet og økt bærekraftig ytelse. Arbeidet med å legge til en ny elektrisk produktportefølje får SANY til å skille seg ut i dagens digitale verden og er også en del av bærekraftige løsninger.
Sany Robot Technology Co. Ltd
Sany Tyngre Gravemaskiner - Sany SY390H

Det kinesiske gravemaskinmarkedet har lenge vært okkupert av kjente utenlandske merker. 

Frem til 2011 overgikk Sany gravemaskiner alle utenlandske merker på det kinesiske markedet med en markedsandel på 12,3 % på hjemmemarkedet, og brøt den utenlandske monopolsituasjonen.

I 2018 gikk Sany`s salgsvolum for gravemaskiner videre, og ble Nr.4 i verden.

Pandemien har ikke bare testet og forbedret selskapets evne til å reagere i vanskelige tider, men også i stor grad akselerert prosesser med digitale transformasjoner. I tillegg til å aktivt fremme og oppmuntre til nettbasert kontorarbeid, styrker Sany Heavy Industry Co.,Ltd. også aktivt utformingen av intelligent produksjon.

De siste årene har Sany Heavy Industry Co.,Ltd vært forpliktet til digital transformasjon. Drevet av digitaliseringer har selskapet fremmet rekonstruksjonen av forretningsmodellen og ledelsen av selskapet.

Den tradisjonelle produksjonsindustrien er også blitt tvunget til å akselerere tempoet i digitalisering og intelligent produksjonstransformasjon og -oppgraderinger.

Når det gjelder fremtidige muligheter og utfordringer, kan temaer som elektrifisering og «karbonnøytralitet og karbontopping» ikke unngås.

«For Sany Heavy Industry er det både en utfordring og en mulighet» uttaler Xiang Wenbo.  Selskapet fremmer stort elektrifisering av produkter. Hver produktlinje i selskapet har bla. etablert et elektrifisering`s forskningsinstitutt. For hvert produkt har de høy fokus på forskning og utvikling av elektrifiseringsteknologien.

 

SANY Robot Technology Co., Ltd

SANY har igjen satt en milepæl i moderne produksjonen. 27.09.2021 slapp World Economic Forum (WEF) offisielt den nye listen over «Fyrtårnfabrikker», og SANY ble dermed den første sertifiserte «Fyrtårnfabrikken» i verden i den globale tungindustrien.

I 2021 ble 14 nye Lighthouse-fabrikker bygget, noe som forbedret produktiviteten med 70 % og forkortet produksjonssyklusen med 70 %.

I det siste rekken med «Lighthouse» fabrikker (Fyrtårnfabrikker) i den globale produksjonsindustrien (publisert av World Economic Forum, WEF), kom Sany`s  boremaskin fabrikk i Beijing med på listen, og ble dermed første sertifiserte Lighthouse-fabrikken blant produsenter av tungt utstyr.

Med kallenavnet «Lighthouses» er produksjonsverkstedene kjent for å være de mest avanserte fabrikkene i verden.

Den digitale transformasjonen av SANY førte til lanseringen av et nytt datterselskap, SANY Robot Technology Co. Ltd. Selskapet hjelper SANY Group med å nå oppdraget med å bli pioneren innen intelligent produksjon.

Intelligent drift gjennomføres gjennom hele produksjonssyklusen:

  • logistikk og lager
  • materialforberedelse
  • sveising
  • prosessering
  • montering
  • maling

 

Bli mer kjent med Sany Gravemaskiner

 

Sany Gravemaskiner - Redusert utslipp fra anleggsmaskiner m/ «Stage V»
SANY - Bransjeledende, global produsent av anleggs- og gruveutstyr, havnemaskiner, oljebormaskiner og fornybare vindkraftanlegg over hele verden.
Sany Gravemaskiner- Forstå de nye europeiske "Trinn V" Utslippskravene. SANY omfavner ny teknologi for større effektivitet og økt bærekraftig ytelse. Arbeidet med å legge til en ny elektrisk produktportefølje får SANY til å skille seg ut i dagens digitale verden og er også en del av bærekraftige løsninger.