Tette dieselfilter er en av de vanligste årsakene til at motoren stopper.

Vårt tips er at du skifter filter på båtmotoren hver vår for å unngå motorstopp på sjøen.

Dårlig drivstoff og korrosjon kan medføre korreksjonsskader i motoren, belegg i filter, forgasser, innsprøytning og andre deler av drivstoffsystemet. Effektivt forfilter tar bort det meste av vannet i drivstoffet. Vannutskillende filtre finnes i ulike utførelser, med underliggende beholder i glass eller metall.

Filter

Tette dieselfilter er en av de vanligste årsakene til at motoren stopper. Dieseldyr trivest godt dersom vann kommer inn i drivstofftanken. Vårt tips er at du skifter filter på båtmotoren hver vår for å unngå motorstopp på sjøen i løpet av sommeren.

Separ filter med vannutskiller på seilbåt

Med gjennomsiktig glassbolle, ser du enkelt hvor mye vann som er samlet opp. Filterelementet kan dreneres, noe som er ideelt hvis filteret går tett når du er ute på sjøen

 

Filter

Filter til Marine og Fritidsbåter

Vårt lager består av filtervarianter av høy kvalitet, og vi har gjennom mange år forsynt trofaste kunder med filterpakker til ulike typer fartøy.

 

Vi representerer de største filterprodusentene på markedet

 

Volvo Penta, Lekang filter, Separ Filter, Fleetguard, Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, RMF og MANN FILTER

Filter
Filter
Filter
Filter
Filter
Filter

Beme Zinkanoder

Båten utsettes for stor korreksjonsrisiko. Tæring kan bli svært kostbart. Lekkestrømmen finner mange veier i det fuktige miljøet som båtens installasjoner befinner seg i. Zinkakodene gir katodisk beskyttelse.

BEME Zinkanoder

OLJE OG SMØRING

Gjennom sin historie har Mobil Delvac™ definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Et fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.

 

HVA ER SYNTETISK OLJE?