LANDBRUK og skogsdrift

Vi kartlegger filter på landbruksmaskiner, og kan hjelpe deg med å lage maskinlister. Da får du full oversikt over ditt filterbehov, og det blir enklere å styre forespørsler og innkjøp. 

Vi gjør det også enkelt for deg ved å tilby en type kjølevæske som du kan bruke på alle kjøretøy.

Uren diesel er et problem form mange i denne bransjen. Vi anbefaler fyllestasjonsfilter og diesel forfilter med vannutskiller til traktorer. Vann i dieselsystemet på nye traktorer kan raskt forårsake skade for 50.000 til 100.000 kr. 

Les mer
Les mer
Les mer

Økende temperatur og lengre vekstsesong gir større muligheter for å dyrke  korn også i Nord-Norge. Tidligere var dyrking av bygg i nord vanleg, men gitt sterkt tilbake etter andre verdenskrig. Vi er stolt over å kunne samarbeide med kunder over hele Norge. I tusener av år har bønder  gitt livsgrunnlag for mange mennesker. Jordbruket er en viktig distriktsnæring i stadig utvikling der potensiale for nye produkter og tjenester er stort, og prega av rasjonalisering og effektivisering.

 

Vi gjør det enkelt for deg!

TRYGT OG ENKELT med Fleetcool OAT kjølevæske!

En type kjølevæske som du kan bruke på alle dine landbruksmaskiner

Nye motorer må i dag ha organisk kjølevæske. Fleetcool OAT kjølevæske fra Fleetguard er en organisk EG(etylenglykol) som du kan bruke til hele maskinsparken. Anleggsmaskiner, lastebiler, busser, personbiler og motorer i tung drift. Har produsentgodkjenning fra alle de store motorprodusentene.

Har markedets beste garant! Dekkes av Cummins garantien fra installasjonsdato og gjennom hele den anbefalte levetiden for produktet.

 

Hovedprodukter

Filterpakker til dieselmotorer, aggregater og minimotorer  Diesel forfilter med vannutskiller Fyllestasjonsfilter Hydraulikkfilter Kabinfilter Filtertraller fordiesel og hydraulikkolje Kjølevæske

 

Kontakt oss