SANY Gravemaskiner

Sany SY75C Kompaktgravemaskin 7,5 Tonn. Takket være den robuste konstruksjonen og maskinens høye stabilitet oppnår maskinen førsteklasses ytelse.

I samarbeid med Seabrokers Havnekraner AS er Part AS blitt forhandler av SANY`s Gravemaskiner. En av verdens største produsenter av anleggsmaskiner.

Samarbeid med en rekke anerkjente underleverandører  gjør at alle maskiner kan leveres ferdig med ekstrautstyr utstyr. Vi har også mulighet for å levere maskinene ferdig med farge og logo tilpasset kundens ønsker.

SANY er bransjeledende global produsent av anleggs- og gruveutstyr, havnemaskiner, oljebormaskiner og fornybare vindkraftanlegg over hele verden.

Selskapet er også vinner av prestisjefylte «National Science and Technology Progress Award» (Statlige priser for Vitenskap og Teknologi) – De høyeste utmerkelsene som tildeles av den nasjonale regjeringen i Kina innen vitenskap og Teknologi, for å anerkjenne borgere og organisasjoner som har gitt bemerkelsesverdige bidrag til vitenskapelig og teknologisk fremgang, og å fremme utviklingen av vitenskap og teknologi.

SANY Gravemaskiner