Mobil Delvac™ Motoroljer

Mobil Delvac™ Motorolje

ExxonMobil har spesialisert seg innen smøremidler for tyngre maskiner i mer enn 80 år

Derfor kan du være sikker på at du vil finne et smøremiddel som passer til kjøretøyet ditt. Det finnes et Mobil Delvac™ smøremiddel for alle behov i en dieselmotor. Alt fra smøreoljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

Motoren din er en kompleks maskin. Den har hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer, og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle ulike driftsforholdene. Dette for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

Den viktige oppgaven med å redusere klimagassutslipp på tvers av transportsektoren krever en portefølje av løsninger.

Redusering av klimagassutslipp fra transport er avgjørende for å håndtere den globale energi omstillingen med tanke på at nesten en fjerdedel av verdensomspennende CO 2 -utslipp fra energi kommer fra transport .

Siden Mobil Delvac™ ble lansert i 1925 har ExxonMobil hatt høy fokus på forskning og teknologisk utvikling.

Mobil Delvac™ smøremidler finnes både for tyngre, middels tunge og lette yrkeskjøretøy, og kan hjelpe deg med å oppnå en lang driftstid med lange serviceintervaller

Mobil Delvac™ oppfyller, og overgår ofte kravene fra dagens produsenter av originalutstyr (OEM) og fagpersoner tilknyttet yrkeskjøretøy. Er førstevalget til flere av verdens ledende og største produsenter av store lastebilmotorer, både til fabrikk- og servicepåfylling. Derfor kan du være sikker på at du vil finne et smøremiddel som passer til kjøretøyet ditt, uansett driftsforhold.

Siden lansering i 1925 har ExxonMobil hatt høy fokus på forskning og teknologisk utvikling.

Tyngre kjøretøy – Anleggsmaskiner – Landbruks – og Hageredskap

Luftfart – Shipping – Lastebiler – Varebiler – Biler

Gjennom sin historie har Mobil Delvac™ definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Høy fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac™ til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.

Kombinert med et bredt utvalg av syntetiske motoroljer kan Mobil Delvac™ dermed dekke spekteret av smøreprodukter som trengs til ditt tyngre kjøretøy.