Parts AS håndtering av koronasituasjonen

Vi er fullt operative!
Helsedirektoratet og regjeringen har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. I felleskap kan vi minimere spredning av viruset. Vi gjør vårt ytterste for å redusere smittefaren, og tar del i den nasjonale dugnaden.

Selv om du ikke kan komme inn i selve lokalet vårt ved kjøp og levering av varer kan du nå oss via alternative kommunikasjonsmidler. Du kan nå oss via telefon eller e-post. Alle kunder som kommer til vårt lager får varer utlevert, og postforsendelse går som normalt til kunder over hele Norge.

Ved levering av varer ved vårt lokale i Hardangerveien72, Nr.8 kan du ringe mob.nr. 400 97 100 eller sende e-post til thor@parts.no, så hjelper vi deg.

Ved kjøp av varer kan du nå betale via VIPPS(erstatter kortterminal)

Vi holder minimum 1 meter avstand til våre kunder, og unngår håndhilsing

Åpningstider ukedager
Mandag – Fredag kl.08.00-16.00

Velkommen til oss for en hyggelig handel

Ta vare på hverandre!